nolet_bult_logo_boven

Ongeacht of en waar u verzekerd bent, wij kunnen u begeleiden...

Kosten

Een uitvaart is altijd een kostbare zaak. Het is erg moeilijk voor ons om een richtprijs te noemen voor een uitvaart. We laten ons er graag op voorstaan dat we werken vanuit persoonlijke aandacht voor de overledene en de nabestaanden. Iedere uitvaart is daarmee een individueel traject waarin we samen zoeken naar een passend en waardig afscheid. De uiteindelijke kosten van een uitvaart zijn uiteraard sterk afhankelijk van de wensen die u wilt realiseren. Het is goed te weten, dat u diverse kosten kunt beïnvloeden door voor alternatieven te kiezen. Hierin geven wij u graag advies.

Verzekering

Ongeacht of en waar u verzekerd bent, kunnen wij u begeleiden. U bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer.

Heeft u een verzekering afgesloten? Vaak gaat het dan om een kapitaalverzekering of een naturaverzekering. Bij een kapitaalverzekering krijgt u een som geld uitgekeerd voor de bekostiging van de uitvaart.

Bij een naturaverzekering krijgt u een vaststaand standaardpakket diensten en producten voor het verzekerde bedrag. Uw verzekeraar bepaalt de inhoud van dit standaardpakket.

Wanneer u kiest voor een uitvaart op maat, worden extra gemaakte kosten meestal niet door de verzekeringsmaatschappij gedekt. Denk bijvoorbeeld aan een kerkdienst, koffie na de begrafenis of crematie en een advertentie in de krant.

Juist hierom is het bespreken van alternatieven en de te verwachten kosten zo belangrijk. Wij helpen u graag bij het verzilveren van een dergelijke polis.